DUDAK DOLGUNLAŞTIRMA YÖNTEMİ

Herkese Merhabalar,
Bugün sizlere dudağı dolgun gösterme yöntemlerinin bir tanesinden bahsedeceğim.

Son zamanlarda fullips oldukça yaygınlaşmaya başladı ve ülkemizde de satışa sunuldu. Gel gör ki bence fiyatları bir hayli yüksek .. Açıkçası böyle bir aparata 50 lira vermek fazla israf bir davranış. Bunun için evdeki alternatif ürünleri de kullanabiliriz.

Biz kadinlar "dolgun" olan seylere pek bir merakliyizdir hatta bazilarimiz oramizi buramizi bicak altina yatarak doldurur dururuz.
Ozellikle dolgun dudaklar her bayanin hayalidir ve bunun icin turlu yontemlerle makyaj teknikleri uygulariz. Feminist olsam da bazen erkeklere acimiyor degilim :) 

1. Resim Allah vergisi olan dudaklarim
2. Resimde dudaklarimi icine alacak boyutta roll on kapagini nefesimi icime cekerek yaklasik bir dk vakumluyorum
3 ve 4. Resim dudaklarimin zenci dudagina donusmus hali, aman ya rebbim ari kovanına düşmüş gibi oldum
Dudagimin cevresindeki iz, kapagin keskinliginin azizline ugradi. Sizler keskin olmayan daha ovalimsi bir kapakla yaparsaniz bu goruntu olusmayacak. Etkisi yaklasik 30-60 dk arasinda bir surec. Kusura bakmican fullips ocagina incir agaci dikiyom ama sen de pek bi pahalisin canikom. Hepinize opulesi dudaklar olsun hatunlar :*

Unknown

.

Nar Ecza

6 yorum:

  1. Yazını çok beğendim canım aynı zamanda okurken çok eğlendim :) Biz kadınlar güzelleşmek için daha neler bulucaz bakalım:) Buarada akşam eve gidip hemen bu anlattığın uygulamaya uygun bi kapak bulmaya çalışcam ve denicem :) Bide yazarken aklıma geldi süpriz yumurtada çikolatanın içinden çıkan yumurta kapağıylada bunu yapabiliriz bence ne dersin ?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde bu güzelleşme azmi varken bulmayacağımız yöntem kalmaz bence :) Kesinlikle dene canım bu yöntemi ilk deneme başarısız olabilir pes etme. Kuzum sürpriz yumurta kapağı küçük gelir sanki ? Gerçi benim ağzım biraz büyük :) Daha çok roll-on kapağı ya da sprey kapakları uygun olur gibi. Bir de kapağı keskin olanı tercih etmemeye çalış fena iz yapıyor :)

      Sil
  2. harika bir fikirmiş. =) fullipsler ile mantık aynı aslında neden daha çok para verilsin ki =) en kısa sürede deniyeceğim bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle mantığı aynı, o kadar para vermenize yüreğim el vermez doğrusu. Hadi bir de istediğin sonucu alamadın ? Roll-on kapağı ile test ettim onayladım :)

      Sil
  3. Ama işte kapaklar iz yapıyor :( ben de küçük bir kahve fincanı ile denedim, güzel oluyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazi kapaklar sivri degil onlarda iz olmadi ama kahve fincani kesinlikle harika fikir gercekten

      Sil

Dur Gitme ! İki Dedikodunun Belini Kıralım :) Cevabımın mailinize gelerek bilgilendirilmek isterseniz sağ altta beni bilgilendir kutusunu tikleyin.