YENİ KEŞİF - PORTAKALRENGİ DERMOKOZMETİK ALIŞVERİŞ SİTESİ

Herkese Merhabalar,
bilgisayarımdaki teknik bir arızadan dolayı bloğuma yazı yazamamıştım. Taslak kaydetmemenin ceremesini böylece öğrenmiş oldum :) Bugün sizleri dermokozmetik alışveriş sitesiyle tanıştıracağım


PortakalRengi alışveriş sitesi makyajdan medikal ürünlerine, saç bakımından ağız ve diş sağlığına kadar bir çok kategoride satış yapmakta. Darphin, Nashi Argan, Kerastese, Annagaspi gibi bir çok seçkin dermokozmetik markaları bünyesinde toplayarak bizlere sunmuş. Üstelik neredeyse hemen her üründe belli oranda indirimler de mevcut.



Firma bana deneyimlemem için Annagaspinin kök hücre yenileyici bb kremini ve Lierac'ın göz kremini gönderdi. daha önce Lierac markasını hiç kullanmamıştım hakkında biraz araştırma yapayım derken gözüme markanın bir ürünü çarptı



Lierac Phytolastil çatlakların görünümünü azaltmaya etkili serumun vaadleri ve araştırdığım kadarıyla kullanıcı yorumları oldukça olumlu yönde. Malesef zamanında aşırı kilo alıp vermeden kaynaklı vücudumda derin çatlaklar var ve bu durumdan oldukça rahatsızım. Genellikle de serum ürünler alanında daha etkili oluyor ve bu serum yüzdeki çizgiler için de kullanılabiliyor. 

Ürün açıklamasında yazan ; İçeriğinde yüzde 84 oranındaki yapılandırıcı kompleks sayesinde cildin yırtıklara ve çatlaklara karşı direncinin artırılmasına yardımcı olan Lierac Phytolastil Solute Çatlakların Görünümünü Azaltmaya Etkili Serum, içerisinde yer alan özler yardımıyla cilt üzerinde oluşan çatlaklar ve yırtıkların onarımını sağlamaktadır.

%84 oranı gerçekten büyük bir başarı üstelik üründe %10 indirim ve ücretsiz kargo imkanı var. Bu ürüne şans vermeyi düşünüyorum. Eğer kullanan arkadaşlarımız varsa  yorumlarını bekliyorum


Siteyi incelemek isterseniz

Unknown

.

Nar Ecza

3 yorum:

  1. tatlım kullandıysan yorumlarını bekliyorum.merak ettim blogunu takibe aldım banada beklerim

    burcumblogger.blogspot.com:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım gelen ürünleri kulanmaya başladım, yanıltıcı bilgi vermemek için yazılarını bir süre sonra yazacağım. Birazdan sendeyim :)

      Sil
  2. Çatlaklar bende de mevcut canikom ya :(

    YanıtlaSil

Dur Gitme ! İki Dedikodunun Belini Kıralım :) Cevabımın mailinize gelerek bilgilendirilmek isterseniz sağ altta beni bilgilendir kutusunu tikleyin.