NOTE MATTIFYING EXTREME WEAR FOUNDATION

Biliyorumki blog yazma konusunda tembel ötesiyim. Sahi neden böyleyim acaba ? Blogları okumak, akabinde deli gibi alışveriş yapmakta üstüme yoktur oysa .. Ama elimdeki ürünleri tanıtmak istediğimde sanki üzerime ölü toprağı atılıyor ellaaaaam. Uzuuuun aradan sonra sizlere piyasaya henüz yeni girmiş olan NOTE kozmetiğin ürününü tanıtmak istedim çünküüüü ürünün üçeriği bitkisel ürünler ihtiva ediyor. Gelelim ürün muhtevasında neler varmış ?

İçeriğinde bulunan sedir ağacı yağı ve spiraea özü, sebum üretimini azaltmaya yardımcı olurken cildin pürüzsüz ve mat görünmesini sağlayarak gün boyu kalıcı bir kapatıcılık sunar.
 

Sedir Ağacı Yağı;
• Özellikle yağlı ciltlerde akne ve sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olur.
• İçerisinde cilt için faydalı olan E vitamini, A vitamini ve B vitamini gibi birçok vitamin barındırır.
• Ciltte hassasiyetten oluşan kızarıklıkları gidermeye ve cildi sakinleştirmeye yardımcı olur.
• Cildi canlandırır, tonik etkisi sağlar, çok hafif olması sebebi ile cildi yağlandırmadan yumuşatır.

• Paraben içermez.
• Dermatolojik olarak test edilmiştir.
•Yağlı cilt tipleri için uygundur.
• Pompalı şişe ve kolay uygulama.
• Çabuk kuruma özelliği sayesinde giysilere bulaşmaz.
• Kapatıcı ve ipeksi doku.
• SPF 15 koruma.
• Açıldıktan sonraki kullanım süresi 12 aydır.
• 35 ml.


Evet NOTE kozmetğin fondotendeki vaatleri bunlar amma velakiiiiiin ne kadarı doğru ? Efenim ! Demişsin ki giysilere bulaşmaz YALAAAAAAN ! Bulaşıyor karrrrrdeşim bulaşıyor. Hatta telefon görüşmesi yaptığımda suratımdaki fondotenin bir kısmı telefonumdaydı. Evet çabuk kuruma özelliğin var ama giysilere de bulaşıyon bal gibi kızdım sana !!
Kızarıkları kapattığın doğru Allah için bu konuda günahını alamam. Pompalı şişesinden küçük bir miktar tüm yüzünüze yeterli oluyor bu nedenle bereketli bir ürün olacağı belli uygulama yönünden de gayet kolay. Kapatıcılığı az-orta düzeyde ki benim cildimde belli bölgelerde kızarıklık harici çok şükür gizlenmesi gereken bir problem yok bu yüzden kapatıcılığı benim için yeterli oldu, eh kızarıklığı da kapatıver bi zahmet yaaaaağğğğnı :) Son olarak şunu yazayım kuru ciltler kesinlikle bu üründen kaçsın ciddi anlamda mat ve kurutma özelliği olan bir fondöten. Fiyatı : 34,90 Lira Note kozmetikten online sipariş edebilir, Boyner, YKM sitelerinden online alabilirsiniz. Tekrar alır mıyım ? Vallaaaaa kendisine çok ayılıp bayılmadım muhtemelen farklı markalara şans veririm. Çok mu dövdüm bu fondöteni :) Yok yok esasında cici bir fondöten ve bir çok kişi bence memnun kalacaktır özellikle içeriğindeki bitkisel ürünleri düşünürsek artısı var gerçekten.
Ambalajını çok sevdim, görüntüsü çok asil, kapağı sağlam ve ağırlığı hafif bir ürün.
Damarlara dikkat !! Ayrıca ürünün kıvamı gerçekten çooook güzel böyle pamuk gibi mi deseeeeem ipek gibi deseeeem cidden güzel.
Ve damarların kapandığını görebiliyorsunuz, kapatıcılığı bence başarılı. Bendeki rengi 02 Natural Beige beyaz tenlilere çok uygun bir renk.

Unknown

.

Nar Ecza

4 yorum:

  1. ahhh bu telefona yapışannnn fondotenlerrrrrr :D cnm transparan pudra ile dene o zaman bi nebze yapışmıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitanem normalde cildim yağlı olduğu için muhakkak transparan pudra kullanıyorum ki kullandığım fondotenlerde akmaz bulaşmaz iddiası da yoktu. Dedim NOTE efendi madem bulaşmaz diyor hadi görelim dedim, Gööööööördük :) Bulaşıyon işte bulaşıyon :)

      Sil
  2. Bende 02 rengini aldım daha elime ulasmadı hadi hayırlısı :) inşallah rengi suratıma uyar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben cevap yazana kadar kullanmışsınır bile :) Nasıl memnun kaldın mı canım ?

      Sil

Dur Gitme ! İki Dedikodunun Belini Kıralım :) Cevabımın mailinize gelerek bilgilendirilmek isterseniz sağ altta beni bilgilendir kutusunu tikleyin.